• Ελληνικά
  • English
  • Russian

Η εταιρεία «KritInvest» ιδρύθηκε το 2010 και είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των κορυφαίων παραγωγων υψηλής ποιότητας προϊόντων στην Κρήτη και στην Ελλάδα.
Η Κρήτη είναι ένα υπέροχο νησί στη Μεσόγειο, με πλούσια ιστορία και αρχαίο πολιτισμό, όπου ζουν φιλικοί άνθρωποι.
Περισσότερες από 300 ημέρες το χρονο ο ήλιος λάμπει, οι ακτίνες του παίζουν στη γαλάζια θάλασσα και αντανακλώνται από τις χιονισμένες βουνοκορφές
Καταπράσινες ελιές, πορτοκαλιές και μανταρινιές, αμπελώνες, μελισσοκομεία και εύφορες κοιλάδες με το μεθυστικό άρωμα της ρίγανης, του θυμαριού, της μέντας και του δενδρολίβανου–εξαιρετικες συνθήκες για την καλλιέργεια και την παραγωγή τροφίμων, τα οποία είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε.

Anoteron

ANOTERON

Η Anoteron αποτελεί μια ολοκληρωμένη σειρά αμιγώς Ελληνικών προϊόντων ανωτέρας ποιότητος και διατροφικής αξίας. Όλα τα προϊόντα μας προέρχονται από επιλεγμένους & πιστοποιημένους Έλληνες παραγωγούς και συσκευάζονται σε ιδιαίτερα κομψές & πρακτικές συσκευασίες.

Δείτε περισσότερα
Cretel

CRETEL

Τα ελαιόλαδα Cretel με το υπέροχο και φρουτώδες άρωμα και την πολύτιμη σύστασή τους, πλούσια σε βιταμίνες και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, ελεύθερα χοληστερίνης, αποτελούν απαραίτητο συστατικό της σύγχρονης διατροφής και δικαιολογούν τη διεθνή ιατρική συμβουλή: "Τρώτε ελαιόλαδο όπως οι Κρητικοί".

Δείτε περισσότερα
Kerasma

KERASMA

To Kerasma είναι μια συλλογή παραδοσιακών προϊόντων αρίστης ποιότητας. Σε αυτήν την συλλογή συμπεριλαμβάνονται γλυκά, μαρμελάδες, ξηροί καρποί, λικέρ κ.α. Όλα τα προϊόντα είναι Ελληνικής προελεύσεως, παράγονται και συσκευάζονται με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και με βάση όλους τους κανόνες ασφάλειας τροφίμων.

Δείτε περισσότερα
Cretasty

CRETASTY

Η CreTasty παρέχει άριστης ποιότητας ελιές, βότανα και μπαχαρικά χωρίς συντηρητικά, τεχνητές γεύσεις ή χρωστικές ουσίες. Όλα τα προϊόντα είναι Ελληνικά και τα περισσότερα Κρητικά. Με ιδιαίτερη προσοχή επιλέγονται τα προϊόντα και η συσκευασία τους έτσι ώστε στο να διατηρηθεί το άρωμα και η γεύση τους αναλλοίωτα, καθώς και να έχουν μία σωστή προβολή.

Δείτε περισσότερα